Zrealizowane Warszaty
Wyświetlanie 1–20 z 196 wyników
-
COOKING SCHOOL/ HALLOWEEN/ 20.10 (niedziela) 12.00-14.00
175,00 zł -
DIETA, A TRENING SPORTOWY/TRENER PATRYK JÓŹWIAK/ CHEF WOJTEK ŚWIĄTEK/13.3/g.18.00
280,00 zł -
FRANCUSKIE ŚWIĘTA/ KRYSTIAN SZOPKA/ 1.12/g.18.00
240,00 zł -
KARNAWAŁ SPRZED LAT/ 6.02/g.18.00/ WOJTEK ŚWIĄTEK
290,00 zł -
KISZONKI I FERMENTACJE/ ALEKSANDER BARON/ 13.05/ g.11.00
550,00 zł -
KUCHNIA JAPOŃSKA Z SERGIUSZEM HIERONIMCZAKIEM/ 15.11/ g.18.00
260,00 zł -
KUCHNIA KOREAŃSKA/ Wojtek Świątek/ 20.02/g.18.00
290,00 zł -
KUCHNIA KOREAŃSKA/ Wojtek Świątek/ 6.03/g.18.00
290,00 zł -
KUCHNIA KOREAŃSKA/ Wojtek Świątek/ 8.02/g.18.00
290,00 zł -
KUCHNIA WIELKOPOLSKA Z NOWYM SPOJRZENIEM/CHEF ADAM LELEWER Z OSTOI CHOBIENICE/25.10/g.18.00
290,00 zł -
KUCHNIA WŁOSKA/ ITALIAN CUISINE/ 19.01/g.18.00/Giuseppe Giuliano/ warsztaty w j. angielskim/ workshops in english
260,00 zł -
KUCHNIA WŁOSKA/13.09/18.00/ KRYSTIAN SZOPKA
250,00 zł -
KUCHNIA WŁOSKA/14.03/18.00/ KRYSTIAN SZOPKA
290,00 zł -
KUCHNIA WŁOSKA/16.03/18.00/ KRYSTIAN SZOPKA
250,00 zł -
KUCHNIA WŁOSKA/22.02/18.00/ KRYSTIAN SZOPKA
250,00 zł -
OLD & NEW SHERATON / warsztaty kulinarne ze starym i nowym chefem kuchni hotelu Sheraton w Poznaniu/Krystianem Szopką i Janem Nawrockim/ 28.11/g.18.00
290,00 zł -
PODROBY/ ALEKSANDER BARON/ 12.05/ g.18.00
490,00 zł -
PÓŁKOLONIE ZIMA/ DZIEŃ 1/19.02.2024/8.00-16.00 PONIEDZIAŁEK/KUCHNIA FRANCUSKA
220,00 zł -
PÓŁKOLONIE ZIMA/ DZIEŃ 2/20.02.2024/8.00-16.00 WTOREK/KUCHNIA WŁOSKA
220,00 zł -
PÓŁKOLONIE ZIMA/ DZIEŃ 3/ 21.02.2024/8.00-16.00 ŚRODA/KUCHNIA JAPOŃSKA
220,00 zł