STIR FRY/ WOJTEK ŚWIĄTEK/ 25.02/ g.18.00 /

320,00 

STIR-FRY czyli smażenie w ruchu, smażenie z intensywnym mieszaniem, smażenie krótkie.  Jeden z charakterystycznych dla kuchni dalekowschodnich sposobów przyrządzania potraw smażonych. Istotą tej techniki jest krótkotrwałe podgrzewanie składników potrawy na silnym ogniu, połączone z jednoczesnym intensywnym mieszaniem. Mamy dla Was rewelacyjne warsztaty z kuchni azjatyckiej oparte całkowicie o technikę STIR FRY. Zapraszamy!

Menu:

  • Kad pra kao- wieprzowina smażona z fasolką i tajską bazylią
  • Kurczak po mandżursku- filet kurczaka z warzywami w słodko kwaśnym sosie
  • Smażony uliczny makaron z boczkiem z Indonezji
  • Kalmary i krewetki z cebulą w paście gochujang

Prowadzący:

Wojtek Świątek

współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.

 

Brak w magazynie

Kategoria:

Opis

STIR-FRY czyli smażenie w ruchu, smażenie z intensywnym mieszaniem, smażenie krótkie.  Jeden z charakterystycznych dla kuchni dalekowschodnich sposobów przyrządzania potraw smażonych. Istotą tej techniki jest krótkotrwałe podgrzewanie składników potrawy na silnym ogniu, połączone z jednoczesnym intensywnym mieszaniem. Mamy dla Was rewelacyjne warsztaty z kuchni azjatyckiej oparte całkowicie o technikę STIR FRY. Zapraszamy!

Menu:

  • Kad pra kao- wieprzowina smażona z fasolką i tajską bazylią
  • Kurczak po mandżursku- filet kurczaka z warzywami w słodko kwaśnym sosie
  • Smażony uliczny makaron z boczkiem z Indonezji
  • Kalmary i krewetki z cebulą w paście gochujang

Prowadzący:

Wojtek Świątek

współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.

 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „STIR FRY/ WOJTEK ŚWIĄTEK/ 25.02/ g.18.00 /”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *