współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.
STIR FRY/ WOJTEK ŚWIĄTEK/ 10.05/ g.18.00 /NOWE MENU
270,00 zł
STIR-FRY czyli smażenie w ruchu, smażenie z intensywnym mieszaniem, smażenie krótkie. Jeden z charakterystycznych dla kuchni dalekowschodnich sposobów przyrządzania potraw smażonych. Istotą tej techniki jest krótkotrwałe podgrzewanie składników potrawy na silnym ogniu, połączone z jednoczesnym intensywnym mieszaniem. Mamy dla Was rewelacyjne warsztaty z kuchni azjatyckiej oparte całkowicie o technikę STIR FRY. Zapraszamy!
Menu:
- Kad pra kao- wieprzowina smażona z fasolką i tajską bazylią
- Kurczak po mandżursku- filet kurczaka z warzywami w słodko kwaśnym sosie
- Smażony uliczny makaron z boczkiem z Indonezji
- Kalmary i krewetki z cebulą w paście gochujang
Prowadzący:
Wojtek Świątek
10 w magazynie
Opis
STIR-FRY czyli smażenie w ruchu, smażenie z intensywnym mieszaniem, smażenie krótkie. Jeden z charakterystycznych dla kuchni dalekowschodnich sposobów przyrządzania potraw smażonych. Istotą tej techniki jest krótkotrwałe podgrzewanie składników potrawy na silnym ogniu, połączone z jednoczesnym intensywnym mieszaniem. Mamy dla Was rewelacyjne warsztaty z kuchni azjatyckiej oparte całkowicie o technikę STIR FRY. Zapraszamy!
Menu:
- Kad pra kao- wieprzowina smażona z fasolką i tajską bazylią
- Kurczak po mandżursku- filet kurczaka z warzywami w słodko kwaśnym sosie
- Smażony uliczny makaron z boczkiem z Indonezji
- Kalmary i krewetki z cebulą w paście gochujang
Prowadzący:
Wojtek Świątek
współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.