współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.
WALENTYNKI Z PROSECCO/ WOJTEK ŚWIĄTEK/14.02/g.18.00
260,00 zł
Warsztaty kulinarne WALENTYNKI 2023 POZNAŃ
Nie ma lepszego przepisu na udane warsztaty walentynkowe, niż kuchnia z prosseco! Przygotowaliśmy dla Was pyszne i proste propozycje w oparciu.o ten bąbelkowy napój:) Przez żołądek do serca jak mawiają. Warsztaty poprowadzi dla Was Wojtek Świątek, a menu zapowiada się wyśmienicie idealnie na kolację dla zakochanych:)
Menu:
1.Pieczona dynia, sos pomarańczowy z imbirem, prosecco i chili, feta, roladki z bakłażana
2.Tagliatelle z chorizo i krewetkami , prosecco, pietruszka, papryka
3.Kurczak kukurydziany suprem duszony w prosecco z borowikami, pomidorami i estragonem , puree ziemniaczane, parmezan
4.Mus z belgijskiej czekolady , gruszka duszona w pro secco
Prowadzący:
Wojtek Świątek
Brak w magazynie
Opis
Warsztaty kulinarne WALENTYNKI 2023 POZNAŃ
Nie ma lepszego przepisu na udane warsztaty walentynkowe, niż kuchnia z prosseco! Przygotowaliśmy dla Was pyszne i proste propozycje w oparciu.o ten bąbelkowy napój:) Przez żołądek do serca jak mawiają. Warsztaty poprowadzi dla Was Wojtek Świątek, a menu zapowiada się wyśmienicie idealnie na kolację dla zakochanych:)
Menu:
1.Pieczona dynia, sos pomarańczowy z imbirem, prosecco i chili, feta, roladki z bakłażana
2.Tagliatelle z chorizo i krewetkami , prosecco, pietruszka, papryka
3.Kurczak kukurydziany suprem duszony w prosecco z borowikami, pomidorami i estragonem , puree ziemniaczane, parmezan
4.Mus z belgijskiej czekolady , gruszka duszona w pro secco
Prowadzący:
Wojtek Świątek
współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.