współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.
STIR FRY/ WOJTEK ŚWIĄTEK/ 7.09/ g.18.00 /
250,00 zł
STIR-FRY czyli smażenie w ruchu, smażenie z intensywnym mieszaniem, smażenie krótkie. Jeden z charakterystycznych dla kuchni dalekowschodnich sposobów przyrządzania potraw smażonych. Istotą tej techniki jest krótkotrwałe podgrzewanie składników potrawy na silnym ogniu, połączone z jednoczesnym intensywnym mieszaniem. Mamy dla Was rewelacyjne warsztaty z kuchni azjatyckiej oparte całkowicie o technikę STIR FRY. Zapraszamy!
Menu:
- Pad see ew- szeroki makaron ryżowy z kurczakiem i sosem sojowym
- Makaron udon z polędwicą wołową, sosem hoisin, mini kukurydzą i brokułem
- Ryż z jajkiem, tajską bazylią, kapustą i chrupiącą szalotką
- Kurczak z orzeszkami nerkowca, groszkiem cukrowym i kokosowym ryżem
Prowadzący:
Wojtek Świątek
Brak w magazynie
Opis
STIR-FRY czyli smażenie w ruchu, smażenie z intensywnym mieszaniem, smażenie krótkie. Jeden z charakterystycznych dla kuchni dalekowschodnich sposobów przyrządzania potraw smażonych. Istotą tej techniki jest krótkotrwałe podgrzewanie składników potrawy na silnym ogniu, połączone z jednoczesnym intensywnym mieszaniem. Mamy dla Was rewelacyjne warsztaty z kuchni azjatyckiej oparte całkowicie o technikę STIR FRY. Zapraszamy!
Menu:
- Pad see ew- szeroki makaron ryżowy z kurczakiem i sosem sojowym
- Makaron udon z polędwicą wołową, sosem hoisin, mini kukurydzą i brokułem
- Ryż z jajkiem, tajską bazylią, kapustą i chrupiącą szalotką
- Kurczak z orzeszkami nerkowca, groszkiem cukrowym i kokosowym ryżem
Prowadzący:
Wojtek Świątek
współzałożyciel The Kitchen-studio kulinarne. Specjalista od dań kuchni azjatyckiej oraz owoców morza. Chef kuchni z długoletnim doświadczeniem w prestiżowych restauracjach takich jak hotel Sheraton w Poznaniu czy restauracja Piano Bar. Gotował z szefami kuchni z różnych zakątków świata. Z pasją prowadzi warsztaty kulinarne, przekazując uczestnikom dużo ciekawej wiedzy i sposobów na przygotowanie pysznych dań.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.