PIEROGI PREMIUM/KRYSTIAN SZOPKA/4.04 /g.18.00

180,00 

Kto nie kocha pierogów? W naszym kraju darzymy je miłością szczególną. Przygotowywane w domach od najmłodszych lat. Te z kuchni babci oraz te z naszych domów. Dobre pierogi potrafią zdziałać cuda i przyprawić o zachwyt nawet najbardziej wybrednych smakoszy:) Jak to mówią przez żołądek do serca:) Na warsztatach nauczycie się przygotowywać absolutnie obłędne pierogi, które dzięki recepturze na ciasto i odpowiednich połączeniach smakowych w farszach gwarantują udany posiłek zawsze i wszędzie. Możecie je podać na eleganckiej kolacji, niedzielnym obiedzie lub po prostu odgrzać mrożone jednego z jesiennych wieczorów. Z butelką wina smakują jeszcze lepiej:) Zapraszamy, pierogożercy przybywajcie!

Menu:

Pierogi z dziczyzną i burakiem

Pierogi z suszonymi pomidorami, mozzarellą i orzeszkami pini

Ravioli z ricottą, szpinakiem i jajkiem

Pierogi z szpinakiem, borowikami i lardo (włoskim boczkiem)

Prowadzący:

KRYSTIAN SZOPKA – executive chef w restauracji Piano Bar. Poprzednio przez 8 lat szef kuchni poznańskiego Sheratona. Jako juror brał udział w licznych konkursach kulinarnych, m.in. w konkursie Wielkopolski Kucharz roku, czy Młody Kreator Sztuki Kulinarnej. Był też trenerem Ogólnopolskiej Reprezentacji Kucharzy Wojskowych na Międzynarodowej Olimpiadzie w Luksemburgu. W Sheratonie tworzył menu i zarządzał dwoma hotelowymi restauracjami: serwującą dania będące połączeniem europejskich i orientalnych smaków. Razem z Wojtkiem Świątkiem tworzy projekt The Kitchen- studio kulinarne. 

Brak w magazynie

Opis

Kto nie kocha pierogów? W naszym kraju darzymy je miłością szczególną. Przygotowywane w domach od najmłodszych lat. Te z kuchni babci oraz te z naszych domów. Dobre pierogi potrafią zdziałać cuda i przyprawić o zachwyt nawet najbardziej wybrednych smakoszy:) Jak to mówią przez żołądek do serca:) Na warsztatach nauczycie się przygotowywać absolutnie obłędne pierogi, które dzięki recepturze na ciasto i odpowiednich połączeniach smakowych w farszach gwarantują udany posiłek zawsze i wszędzie. Możecie je podać na eleganckiej kolacji, niedzielnym obiedzie lub po prostu odgrzać mrożone jednego z jesiennych wieczorów. Z butelką wina smakują jeszcze lepiej:) Zapraszamy, pierogożercy przybywajcie!

Menu:

Pierogi z dziczyzną i burakiem

Pierogi z suszonymi pomidorami, mozzarellą i orzeszkami pini

Ravioli z ricottą, szpinakiem i jajkiem

Pierogi z szpinakiem, borowikami i lardo (włoskim boczkiem)

Prowadzący:

KRYSTIAN SZOPKA – executive chef w restauracji Piano Bar. Poprzednio przez 8 lat szef kuchni poznańskiego Sheratona. Jako juror brał udział w licznych konkursach kulinarnych, m.in. w konkursie Wielkopolski Kucharz roku, czy Młody Kreator Sztuki Kulinarnej. Był też trenerem Ogólnopolskiej Reprezentacji Kucharzy Wojskowych na Międzynarodowej Olimpiadzie w Luksemburgu. W Sheratonie tworzył menu i zarządzał dwoma hotelowymi restauracjami: serwującą dania będące połączeniem europejskich i orientalnych smaków. Razem z Wojtkiem Świątkiem tworzy projekt The Kitchen- studio kulinarne. 

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg