Opis
Jeżeli myślicie, że zapomnieliśmy o Was w wakacje to jesteście w błędzie:). Mamy dla Was wyjątkowe warsztaty z jednym z topowych szefów kuchni w Polsce- Adamem Chrząstowskim. Tym razem pójdziemy w temat ryb i weźmiemy na warsztatach całego Pstrąga Ojcowskiego. Wykorzystamy każdy jego element do przygotowania wyjątkowych, oryginalnych i pysznych dań! Produkt ten charakteryzuje się czystością gatunku, pięknym wyglądem i hodowlą do pełnej dojrzałości. Warsztaty stworzone też z myślą o wszystkich wielbicielach Festiwalu Dobrego Smaku, odbywającego się wówczas w Poznaniu. http://www.ofds.pl/pl/
Menu:
- Creme brulle z wątróbki z tatarem
- Okrasa z wędzonego pstrąga z jabłkiem
- Ramen z chipsem ze skóry
- Tataki z polędwiczki z piklowanym ogórkiem
- Potrawka z bobem, kurkami i miętą
- Pstrąg potokowy colebert z kaponatą pieczony w papilotach
Prowadzący:
Adam Chrząstowski- wieloletni szef kuchni w najlepszych restauracjach w Polsce. Pracował za granicą poznając kuchnie m.in. chińską, grecką i szwajcarską. Prowadzący programy kulinatne w Kuchni +, felietonista w Food Service, Wiceprezes Stowarzyszenia Polska Inicjatywa Kulinarna, Head Chef Bocuse d’Or Academy Poland. Erudyta pięknie opowiadający o kulturze stołu a z wykształcenia – filozof. Wieloletnie doświadczenie w kuchni, ale też ogromna pasja i kreatywność Adama Chrząstowskiego sprawiają, że realizowane z jego udziałem kulinarne warsztaty, konsultacje i eventy cieszą się ogromną popularnością.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.